Dit manuskript

Alle mennesker har en bog indeni” – måske også du? Almennyttig Forlag udgiver bøger vi ikke kan undvære.
Bliv forfatter og skriv en bog

Har du skrevet et manuskript til en bog og ønsker det udgivet, er det muligt at Almennyttigt Forlag kan hjælpe. Har du en drøm om at blive forfatter og om at skrive en bog, så er vores bogforlag måske din redning.

At lave et manuskript og blive forfatter er ikke gratis. Almennyttigt Forlag giver et tilbud på hvad det kan koste, og dermed hvor meget du selv må investere i udgivelsen. Vi finder sammen ud af hvad bogen skal koste i salg og hvem der bærer risikoen og fortjenesten, – hvis der bliver nogen fortjeneste.

”Alle mennesker har en bog indeni”, siges der. Måske passer det på dig og du siger til dig selv: ”skriv en bog! NU!”. Måske er der en anden del af dig, som ikke tør eller synes alligevel?
Skriv en omtale af dit manuskript og send den til vores bogforlag, så svarer vi hurtigt om det har interesse for os at læse det i sin helhed. At have ideen ”bliv forfatter” er ikke det sammen at kunne skrive, så andre har lyst til at læse bogen, men det kan ofte læres at skrive et manuskript på en forfatterskole. Vi snakker om det, når vi har set din omtale af dit manuskript

Kontakt vores bogforlag, så finder vi ud af om der er basis for et samarbejde om din drøm om at blive forfatter og skrive et manuskript og få udgivet en bog.